Green Logistics Application to Reduce Operating Costs for Vietnam Logistics Enterprises - Huynh, Dang Khoa
Trend požívania zelenej logistiky pri znižovaní prevádzkových nákladov logistických podnikov pre zlepšenie ekonomickej efektívnosti, zabezpečenie ekologickej nezávadnosti a dosiahnutia spoločenskej zodpovednosti. Ilustrácia typickými úspešnými situáciami firiem po celom svete (Murphy Warehouse Company – USA, DHL). Odporúčania pre logistické podniky pri uplatňovaní zelenej logistiky na príklade Vietnamu, pre úspešnú globalizačnú integráciu a vytvorenie konkurenčnej výhody.