O zodpovednosti postupcu pohľadávky voči postupníkovi - Hlušák, Milan
Rozbor otázok vyplývajúcich z § 527 Občianskeho zákonníka, ktorý upravuje zodpovednosť postupcu voči postupníkovi pri odplatnom postúpení pohľadávky, resp. ručenie postupcu za jej vymožiteľnosť. Predpoklady tejto zodpovednosti, resp. ručenia a jej obsah. Zodpovednosť postupcu pri bezodplatnom postúpení.