Family Planning Villages and Contraceptive Selection Behaviour in West Kalimantan Province, Indonesia a Preliminary Study - Suratman, Eddy
Riadenie vysokého populačného rastu na príklade v Indonézii. Programy plánovania komunít najmä v chudobnejších oblastiach, zakladanie dedín s rodinným plánovaním, osveta pre zvyšovanie počtu užívateľov modernej antikoncepcie (dočasnej aj trvalej). Terénny experiment s výskumnými subjektmi dvoch dedín rodinného plánovania ako skúmané skupiny a dve dediny bez rodinného plánovania ako kontrolné skupiny. Skúmanie zmien v správaní voľby antikoncepcie, faktory na túto zmenu (počet detí v domácnosti, viera a náboženstvo).