Health-Related Quality of Life and Socio-Economic Status of the Unemployed - Puciato, Daniel
Skúmanie vzájomného vzťahu kvality života v rámci zdravia a socio-ekonomických (vek, vzdelanie, príjem a pod.) javov nezamestnanosti. Uskutočnenie prieskumu prostredníctvom diagnostického dotazníka. Vytváranie politík verejného zdravia pre Poľsko a iné krajiny s podobnou hospodárskou situáciou.