Relationship Between Impersonal Trust and Innovative Culture: An Empirical Study - Krot, Katarzyna
Analýza vzťahu medzi stupňom neosobnej dôvery a inovatívnej kultúry. Opis výskumu uskutočneného v Poľsku medzi zamestnancami malých a stredných podnikov. Pocit bezpečia na pracovisku ako dôležitý aspekt pri zvýšení kreativity zamestnancov.