Alter Ego Only Four Times? The Case Study of Business Profits in the Visegrad Group - Valášková, Katarína
Nový pohľad a prístup k ziskovosti ako neoddeliteľnej súčasti podnikových financií. Zistenie významných bodov zmien v časových radoch finančných ukazovateľov EBITDA počas sledovaného obdobia vo všetkých krajinách Vyšehradskej štvorky. Rozpoznanie rokov pokroku v monotónnom vývoji. Empirický výskum obchodných ziskov na základe vzorky 3 853 podnikov.