Selected Logistics Trends in Slovak Wood Processing Enterprises - Richnák, Patrik, 1988-
Hlavným cieľom príspevku je predstaviť vybrané logistické trendy drevospracujúceho priemyslu na základe znalostnej bázy, ktorá pozostávala zo štúdia domácej a zahraničnej literatúry a zistiť ich uplatnenie a využitie v slovenských drevospracujúcich podnikoch. Zvýšená pozornosť je venovaná logistike drevospracujúceho priemyslu, pretože implementuje trendy v podobe nových komunikačných, informačných a dopravných technológií, metód, prístupov, koncepcií a stratégií.