Delené pracovné miesto - Mičudová, Tatiana
Vytváranie podmienok pre zvýšenie flexibility na slovenskom trhu práce pomocou deleného pracovného miesta („job sharing“) ako atypickej formy zamestnávania, reagujúc na požiadavky zamestnávateľov aj zamestnancov. Právna úprava deleného pracovného miesta. Definovanie pojmu, výhody a nevýhody pre zamestnanca aj zamestnávateľa, odlišnosti od klasického pracovného pomeru na dobu neurčitú na plný pracovný úväzok a posudzovanie vhodnosti pracovného miesta či pozície na job sharing.