Impact of Stock Markets on the Economy in the V4 Countries - Krkošková, Radmila
Skúmanie vzájomného vzťahu medzi vývojom akciových trhov a hospodárskym rastom krajín V4. Predmetom prieskumu je dlhodobý aj krátkodobý vzťah v priebehu ekonomických cyklov. Využitie ekonometrických nástrojov časových radov či Grangerovej kauzality.