Alcohol Consumption Trends in the EU Member States and Their Association with Selected Socio-economic Indicators - Megyesiová, Silvia, 1969-
Analýza stavu a trendov v konzumácii čistého alkoholu na obyvateľa v krajinách EÚ v rokoch 1980 až 2015. Korelačná analýza na zistenie súvislosti medzi konzumáciou alkoholu na obyvateľa a niektorými vybranými socio-ekonomickými ukazovateľmi.