Dohoda o zasielaní dokladu o vyúčtovaní mzdy elektronickými prostriedkami - Macová, Marcela
Elektronické zasielanie dokladu o vyúčtovaní mzdy („výplatnej pásky“) zamestnávateľom po dohode so zamestnancom. Potrebné náležitosti z legislatívneho pohľadu ochrany osobných údajov a GDPR (údaje o jednotlivých zložkách mzdy, o jednotlivých plneniach poskytovaných v súvislosti so zamestnaním, o stave účtu konta pracovného času, ak je zavedené konto pracovného času, o vykonaných zrážkach zo mzdy a o celkovej cene práce).