Vozík BT Levio LWI160 využívá modulární platformu
Toyota predstavila nový elektrický nizkozdvižný paletový vozík Levio LWI160 s nosnosťou 1600 kilogramov. Vozík je ako prvý kompletne založený na platforme modulárnej líniovej batérie. Kompaktný, ľahký a prevádzkovo úsporný stroj prináša podľa výrobcu nový kvalitatívny štandard v tomto segmente manipulačnej techniky. Je to ľahký stroj s nízkou spotrebou elektrickej energie, s výbornou manévrovateľnosťou aj v stiesnených priestoroch, je ho možné naprogramovať podľa zručnosti šoféra.