V příštím roce sloučíme sítě DPD a Geis Parcel - Toman, Pavel
Pokiaľ by niekto chcel písať históriu balíkových služieb v Čechách po roku 1989, jedným z vhodných informačných zdrojov určite je Miloš Malaník. Na začiatku 90. rokov a veľkú časť tejto doby sa venoval balíkovým prepravám. Dnes stojí na čele expresnej balíkovej firmy DPD ČR, ktorá je súčasťou medzinárodnej prepravnej siete DPDgroup. Na začiatku tohto roku DPD kúpila balikovú časť logistickej firmy Geis.