Kvalitná práca s informáciami, dátami a znalosťami ako najdôležitejšia konkurenčná výhoda každého podniku - Dugas, Jaroslav, 1967-
Dáta a typy dát. Charakteristika informácií. Informačný šum. Znalosti. Ekonomické informácie. Význam informácií pre manažéra .