Economic Transformation, Environment and the Manufacturing in Slovakia: From High Environmental Impacts and High Employement to Treadmill of Production? <The> Environment and the Labour. - Filčák, Richard
Environmentálne dopady priemyslu v porovnaní so zamestnanosťou, ktorú vytvára. Analýza kľúčových indikátorov (emisie oxidu uhličitého) a počet pracovných miest vo výrobe. Opis troch prepojených fáz medzi priemyslom a životným prostredím. Možnosti, ako zvrátiť nepriaznivé ekonomické a sociálne trendy na makro úrovni.