Balení musí být chytré, ne vychytralé
Peter Martinek stojí na čele firmy BRANOPAC CZ. Novým vlastníkom skupiny Antalis, ktorej súčasťou je firma BRANOPAC CZ, sa tento rok v lete stala japonská spoločnosť KPP. Český zákazník by mal toto spojenie pocítiť hlavne na kvalite poskytovaných služieb. Vždy zisťujeme skutočnú potrebu zákazníka, aký produkt balí, akú ma logistiku, do akej krajiny produkt dodáva. Hovoríme tomu obalový audit.