Kriminalita na Slovensku so zameraním na ekonomickú kriminalitu v meste Košice - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Problematika ekonomickej kriminality. Rozvrhnutie celkovej kriminality v jednotlivých krajoch na Slovensku. Poukázanie na jednotlivé druhy kriminality, ktorými sú sprenevery, podvody a skrátenie daní páchané v policajných obvodoch mesta Košice od roku 1997.