Accreditation Processess: How Much Can We Learn from Them - Šajgalíková, Helena
Stály nedostatok jasných kritérií, ktoré je potrebné nasledovať pri vytváraní jazykových programov, viedol k aplikácií rôznych stratégií. Popis a charakteristika akreditačných procesov. Popis systému UNIcert.