<The> Concept of Metaphor in Political Speeches (Metaphors in the Electoral Speeches of Donald Trump and Joe Biden in the 2020 Presidential Elections) - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Obrazný jazyk ako dôležitá súčasť politického prejavu. Vyzdvihnutie použitia metafor. Skúmanie rozdielov medzi konceptuálnou metaforou a samotnou metaforou. Zoznam špecifických metafor z volebných prejavov dvoch prezidentských kandidátov.