<The> Ways Smart Solutions Help to Cope with Pandemic Situation Related to Covid-19 - Horváthová, Miroslava
Inteligentné technológie predstavujú rýchly, presný a efektívny prostriedok na zvládnutie pandémie COVID-19. Aplikácia inteligentných riešení počas krízy sa ukázala byť užitočnou a žiadanou v mnohých oblastiach od zdravotníctva, školstva, dopravy, politiky, ekonomiky až po obchodný sektor. Použitie inteligentných technológií na riešenie problému COVID-19.