Češi tráví na sociálnich sítich denně přes dvě a půl hodiny
Z výsledkov prieskumu AMI Digital Index vyplýva, že každý Čech priemerne strávi na internete 159 minút denne. Vplyvom koronavírusovej krízy tento počet narástol najviac od roku 2016. Štyri petiny ľudí (79%) sú aktívni na sociálnych sieťach prakticky každý deň. Na čele najpoužívanejších sietí sa drží YouTube (96%) užívateľov, za ním Facebook (90%) užívateľov.