T4 - Territorial Trends in Technological Transformations Final Report - Scientific Annex (Version 06/07/2020) - Šipikal, Miroslav, 1976-
Definícia technologickej transformácie, jej typy. Meranie technologickej transformácie 4.0 v oblasti výskumu a technológií. Regionálna špecializácia v oblasti technológie a dopravy. Technológie 4.0 a ich prijatie v regiónoch. Prieskum a analýza existujúcich stratégií a politických opatrení na riadenie súčasnej technologickej transformácie.