Understanding the EU’s Role in the Fight Against Disinformation: A Public Policy Perspective - Schlanger, Márton
Dezinformácia ako kombinácia piatich kľúčových zložiek: zdroj, kanál, prijatie, regulácia a implementácia. Stručný opis všetkých zložiek. Dezinformácia ako spoločenský problém pre oblasť verejnej politiky. Vytvorenie modelu zameraného na interpretáciu dezinformačnej politiky. Nástroje regulácie daného fenoménu.