Zeptali jsme se Margarety Zábranské, akademické ředitelky jazykové školy Glossa
Predpokladáme, že aj vašej jazykovej školy sa dotkla situácia okolo covid-19? I keď to znamenalo prejsť zo dňa na deň na dištančné vyučovanie, neboli sme zaskočení. Využívanie moderných technológií je totiž jedným z pilierov našej metódy Teching for Life.