Access to Information in Times of Crisis - Porčnik, Tanja
Skúmanie stavu slobody prejavu prostredníctvom prístupu k informáciám v oblasti verejného zdravia. V čase pandémie ľudia potrebujú včasné, presné a komplexné informovanie o chorobe a stave systému zdravotnej starostlivosti a preto je dôležité, aby vládne organy prijali a podporovali rozhodujúcu úlohu nezávislých médií, ktoré majú prístup k informáciám z prvej ruky.