Trend péče o tělo i ducha bude růst
Z rozhovoru s jednateľom českej pobočky firmy MultiSport Miroslavom Rechom, sme sa dozvedeli, že firma tohto roku slávi 10 rokov na českom trhu. Počas krízy podporila celý sektor a priniesla aj rad noviniek. Núdzový stav uzavrel prevádzku v rade segmentov, a odvetvie športu zasiahol tak ťažko, ako aj reštauračný a hotelový biznis.