Oběh pracovněprávních dokumentů je dnes jednodušší, než se zdá
Veľa papiera sa spotrebuje na všetky pracovnoprávne dokumenty. Skupina innoga v Českej republike spotrebovala viac než 50-tisíc listov A4 ročne. Od roku 2018 postupne nahrádza listinné dokumenty ich digitálnou obdobou a celý proces zvládne rýchlejšie a bezpečnejšie.