Marketing Online - the Introduction of the Tools Used to Optimize the Marketing Communication Online - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Súčasné trendy v marketingu spolu s pohľadom na niektoré z nástrojov používaných v SEO. História a vývoj online marketingu. Rozdiely medzi online a offline marketingom. Rôzne marketingové prístupy používané na internete a príklady metrík používaných v online marketingu.