Nakladanie s komunálnym odpadom v meste Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Úroveň nakladania s komunálnym odpadom v meste Michalovce. Slovenská republika má do roku 2020 dosiahnuť 50 % úroveň materiálneho zhodnocovania komunálneho odpadu. Dosiahnutie tohto cieľa do značnej miery závisí od organizovaného systému nakladania s odpadom a úspešnosti triedenia komunálneho odpadu v jednotlivých samosprávach. V meste Michalovce bola v roku 2018 dosiahnutá takmer 22 % úroveň triedenia komunálneho odpadu. Odpadové hospodárstvo v meste Michalovce v rokoch 2016 až 2018.