Company Valuation (Selected Theoretical Approaches) - Kušnír, Peter
Zameranie na zhrnutie širokej škály teoretických prístupov a modelov s dôrazom na výnosový, majetkový a opčný model. Načrtáva ich pozitíva a negatíva. Najbežnejšie modely uplatňované v Slovenskej republike.