Growth of Disinformation Media: Are Traditional Media Getting Out of Touch with Czech Population on Important Issues? - Hejl, Michal
Nárast popularity tzv. alternatívnych médií. Dôvody, prečo dané médiá získavajú takú obľubu. Porovnanie alternatívnych a verejných médií. Migračná kríza v českých médiách a reakcia verejnosti. Skúmanie ne/dôveryhodnosti voči médiám.