Digitálně-finanční pětiletka - Staszkiewicz, Maria
Cieľ Európskej komisie vytvoriť jednotný trh pre digitálne financie. Jednotné pravidlá pre ponúkanie finančných služieb. Balík stratégií a legislatívnych úprav pre konkurenčné podmienky, uľahčenie firmám škálovať, prípravu regulácie nových technológii a sprístupnenie finančných dát. Tvorba jednotného trhu pre finančné služby založené na voľnom pohybu otvorených dát. Otvorené financie. Ochrana dát používateľov.