Berlínske Eurofi v čase pandemie - Procházka, Petr
Berlín Eurofi 2020. Podmienky pre reštart rastu v Európskej únii po pandémii COVID-19. Brexit a únia kapitálových trhov. Makroekonomické a menové výzvy po koronakríze.