Analýza zbrojárskeho priemyslu a obchodu s konvenčnými zbraňami vo vybraných krajinách Afriky - Chrvalová, Lujza, 1994-
Porovnanie, spoločné a rozdielne znaky týkajúce sa konvenčných zbraní vybraných štátov afrického kontinentu. Súhrn platnej medzinárodnej legislatívy pre všetky typy konvenčných zbraní, ktorou sú viazané jednotlivé africké štáty.