Problémy zavedenia digitálnej dane - Lénártová, Gizela
Výsledky výskumu zdaňovania digitálnych spoločností v oblasti pripravovanej daňovej legislatívy, postupy a závery z rokovaní politikov a daňových odborníkov na rôznych úrovniach (G20, G7, OECD, EÚ). Pokusy zaviesť digitálne dane do daňovej praxe v niektorých štátoch. Zavedenie digitálnej dane do daňovej praxe a situácia v zdaňovaní digitálnej ekonomiky v SR. Opatrenia v daňovej legislatíve Európskej únie. Dočasné riešenia a návrhy legislatívnych opatrení vo svete, na úrovni EÚ a vo vybraných štátoch.