Lanové parky v ponuke športovo-rekreačných zariadení cestovného ruchu - Jalinik, Mikołaj
Lanové parky sú relatívne novou súčasťou športovo-rekreačných zariadení cestovného ruchu, pritom atraktívnou pre všetky vekové skupiny. Lanové parky sú konštrukcie namontované na stromoch alebo na pilotoch pre bezpečnú hru vo výškach. Sú určené všetkým, ktorí chcú aktívne využiť voľný čas na vyskúšanie svojich zručností a upevnenie svojho zdravia.