Možnosti rozvoja ľudských zdrojov vo výrobných podnikoch - Rakovská, Júlia, 1972-
Analýza situácie v oblasti rozvoja pracovných síl vo vybranom podniku na Slovensku. Technologické a sociálne otázky - ako sa zmení pozícia človeka vo výrobnom procese budúcnosti. Účinky robotizácie a digitalizácie na pracovné miesta vyznačujúce sa jednotvárnosťou, nízkymi požiadavkami na vzdelanie a vysokou frekvenciou alebo rizikom úrazov. Industry 4.0 a eliminácia profesie s nižšou úrovňou kvalifikácie.