Podnikateľský rozmer vybraného odvetvia kreatívneho priemyslu - Rybárová, Daniela, 1967-
Definovanie odvetvia kreatívneho priemyslu, jeho divíziu a triedu v zmysle SK NACE. Sumarizácia a zhodnotenie stredných hodnôt finančných ukazovateľov z podnikateľskej činnosti skutočne realizovanej v sledovanom období vo vybranom odvetví kreatívneho priemyslu. Podnikateľský rozmer kreatívneho odvetvia na Slovensku.