Víno z Krtíša miloval aj Matej Bel - MOVINO nachystalo skvelé novinky - Matz, Jozef
Ťažké časy kvôli koronakríze zasiahli aj svet vína. Vinárstvo MOVINO si však dokázalo poradiť s pandémiou i s nástrahami počasia. O inováciach, plánoch a výzvach pre rok 2020 sme sa porozprávali s konateľom spoločnosti MOVINO Milanom Kočim a výrobným riaditeľom Ondrejom Cellengom.