Quality Evaluation of Audio and Video Signals in Videoconferences - Filanová, Jana, 1967-
Príspevok popisuje nový proces hodnotenia kvality zvukových a obrazových signálov. Predstavenie a vyhodnotenie výsledkov testovania kvality videosekvencií s dôrazom na sémantiku, ktorá má výrazný vplyv pre citlivosť divákov na kvalitu videosekvencií.