Formalizácia a jej vplyv na organizačnú štruktúru podniku - Skorková, Zuzana, 1979-
Formalizácia v podniku a miera formalizácie v podnikoch pôsobiacich na Slovensku. Definícia formalizácie. Postoj zamestnancov voči formalizácii.