Creative Conduct of Firms in Germany During the Pandemic Situation and Expected Steps of Economical Refreshment After Its Finishing - Schödel, Christian, 1963-
Dopady koronavírusu na nemeckú ekonomiku a politiku. Správanie sa podnikov v Nemecku počas krízových plánov. Tvorivý potenciál a tvorivé správanie nemeckých firiem s cieľom obnoviť makro a mikroekonomické subjekty v Nemecku a zmierniť negatívne vplyvy pandémie.