Cestami budúcnosti - Čo nás čaká v doprave o niekoľko rokov?
Očami budúcnosti vidíme - Lietadlá: rýchlejšie, lacnejšie, supersonické, lietajúce viacnásobne vyššou rýchlosťou ako je rýchlosť zvuku, Lode: voda ich brzdí, ale aj nadnáša, peto je lodná doprava vhodná na prepravu ťažkého nákladu, Autá: zabudnite na volant a na vodiča, Vlaky: vznášanie sa časopriestorom s pomocou vlakov bez kolies.