Nezastaviteľný vizionár Elon Musk: Internet pre všetkých a život na Marse - Matz, Jozef
Úspešný májový let vesmírnej lode Crew Dragon smerom k vesmírnej stanici ISS sledovali pri televíznych obrazovkách milióny napätých divákov. USA vyslali zo svojho územia do vesmíru prvých ľudí po takmer desaťročnom čakaní. NASA od roku 2011 využívala pre tieto účely iba ruské služby. Všetko zmenila spoločnosť sebavedomého podnikateľa Elona Muska, ktorý šéfuje nielen SpaceX, ale aj automobilke Tesla.