Pomáhajú tam, kde treba - Roboty v medicíne už nie sú žiadne sci-fi
Pomoc pre lekárov a zdravotnícky personál, pre prácu s liekmi, pri dezinfekcií nemocníc a ambulancií, dokonca samotné vykonávanie chirurgických zákrokov, ale aj psychologickú pomoc pacientom, zabezpečujú roboty určené pre službu v medicíne. Článok prináša prehľad desiatich medicínskych oblastí, v ktorých sa s robotmi už môžete stretnúť.