Posun vpred - Ani plasty ani elektronika nenahradia papier
Papierenský a drevospracujúci priemysel vstupuje do obdobia transformácie. Existujú segmenty, ktoré digitalizácia stláča na dno, ako napríklad grafický papier, ktorého spotreba od roku 2015 klesá. Papierenský a drevospracujúci priemysel ako celok rastie a ostatné výrobky postupne zapĺňajú medzeru po grafickom papieri. Produkcia obalových materiálov na báze papiera a lepenky rastie po celom svete spolu s výrobou hodvábneho papiera a buničinou na hygienické výrobky.