Selected Environmental Taxes - Vavrová, Katarína, 1960-
Daň, prvok daňovej technológie, daňové funkcie a daňový systém. Súčasný daňový systém v Slovenskej republike. Environmentálne dane a rozsah a spôsob ich uplatňovania na Slovensku v porovnaní s vybranými krajinami Európskej únie. Nedostatky a výhody Slovenska v oblasti enviromantálnej dane.