Venuša uchvátila lovcov planét - Bitka o prestíž môže začať - Matz, Jozef
Najnovšia štúdia vedcov z Walesu a USA dokazuje prítomnosť fosfánu na Venuši. Planéta sa v okamihu stala jednou z najpríťažlivejších. Vesmírne veľmoci môžu rozohrať preteky o jej spoznanie. Súboj o prestíž a millióny začína.