10 relevantných trendov v oblasti internetu vecí predohra hitu budúcnosti - Marianyi, Peter
Internet vecí (IoT) sa nachádza v zlatom veku. Dnes ho môžeme považovať za vyspelú technológiu s obrovskými možnosťami pokiaľ ide o pripojenie, využitie hardvéru a rôzne ďalšie riešenia, ktoré sú už na trhu k dispozícii. Viac ako tretina firiem v technicky vyspelých krajinách využíva riešenia IoT na optimalizáciu procesov, zníženie prevádzkových nákladov a pod.