Trendy v ERP systémoch - Zahradník, Peter, 1995-
Definícia a identifikácia systémov plánovania podnikových zdrojov. Aktuálne trendy ovplyvňujúce vývoj a funkcionalitu ERP systémov - Mobile ERP, akcelerácia Cloudu, sofistikované ponuky SaaS, integrácia AI a iných inteligentných technológií, jednoduché používanie, funkcionalita a customizácia, ERP zameraný na zákazníka a ERP riešenia pre malé a stredné podniky. Výhody ERP systémov. Klasifikácia ERP systémov. Kritéria pre výber ERP riešenia.